skattenyheter

Beställ taxi

Beställ taxiVi tar emot förbeställningar för resor till/från Arlanda i vår beställningsfunktion här på hemsidan. I systemet väljer du en fast tid för upphämtning. Fler tider läggs ut efter hand vi expanderar och utvecklar vår verksamhet. Tyvärr kan vi i dagsläget inte ta emot andra förbeställningar än till/från Arlanda.

Vi planerar att börja köra till/från Skavsta flygplats i april månad.

Du kan direktbeställa taxi till valfri plats genom att ringa 0771-blataxi (0771-2528294). Du kopplas då direkt till våra bilar. Får du inte svar har vi tyvärr inga lediga bilar vid detta tillfälle.

Vi är ett litet taxibolag med låga priser. Därför blir våra resor, framför allt till Arlanda, snabbt uppbokade flera dagar, ibland ännu längre, i förväg. Vi tipsar våra resenärer att boka i god tid för att få Taxi Stockholms lägsta priser.

 

Om BLÅTAXI

BLÅTAXI är ett nystartat taxibolag i Stockholms län som utmanar Taxi Stockholm på flera områden, förutom priset. Alla våra bilar är riktiga miljöbilar drivna på biogas. Vi hävdar att våra förare har branschens bästa arbetsvillkor. Vi vill erbjuda resenärerna en hederlig taxi och motverka den utbredda ekonomiska kriminaliteten i branschen. Omtanke och tolerans är centrala begrepp i vår organisation.
Blåtaxi söker fler förare (med eller utan taxförarlegitimation). Vi erbjuder tillsvidareanställning med fast lön, 40-timmarsvecka, pension och avtalsförsäkringar

Be the First to comment. Read More